Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila Corbeanca Ostratu cu Teren 1300mp

250 m2, P+1+Mansarda open space, an constructie: 2005

114.000 €

Ultima actualizare: 2 Februarie 2018
Rata credit de la 2,309 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila Corbeanca de tip duplex, pe structura de lemn (brad), foarte rezistenta si bine construita, 10 camere, 6 dormitoare, P+1+Mansarda open space, constructie finalizata intre 2001 si 2010, amprenta sol: 250 mp, suprafata teren : 1300 mp, deschidere sosea, utilat, 4 bai, 2 bucatarii, balcoane, intabulare, cadastru, gresie, faianta, parchet, centrala termica, canalizare, electricitate, gaze, interior proaspat renovat, interior stare buna, loc parcare dublu, asfalt, geam baie, liber, casa nu a fost locuita, 114.000 EURO, 0730.410.783,

Detalii imobil Vila Corbeanca Ostratu cu Teren 1300mp

Camere 10
Strada Localitate: Corbeanca
Suprafata 250 m2
Structura P+1+Mansarda open space
Bai 4
Suprafata teren 1300 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 2005
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..