Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila corbeanca padure 6 camere

250 m2, P+1+m, an constructie: 2017

195.000 €

Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2018
Rata credit de la 3,963 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila individuala P+E+M, living +dining, bucatarie, 3 bai, 4 dormitoare, open space la mansard, 1 balcon, 2 terase. Suprafata construita este de 330 mp , distribuita astfel : - util interior : parter + etaj =165 mp , mansarda =86 mp , total util interior 251 mp - ziduri 35 mp - balcon 7 mp - terase 37mp --- total 330 mp

Suprafata terenului este de 660 mp, din care 600 mp utili+ 60 mp cota indiviza drum. Amprenta casei este de 97 mp+37 mp terase, total 134 mp. Curtea libera ramasa ( in afara cladirii) este de 600-134=466 mp.

Strada are latimea de 9 m si se termina la padure Terenul se afla la 30 m de padure, intr-o zona linistita, cu microclimat deosebit, intr-un cartier de vile moderne.

Cladirea este in curs de racordare la gaz si curent. In prima instanta, va functiona cu put pentru alimentare cu apa si cu fosa septica ecologica. In curand va putea fi racordata la reteaua canal-apa a localitatii.

Structura casei este din stalpi si grinzi de beton armat, cu placi de beton armat intre nivele(inclusiv la mansarda), ziduri interioare si exterioare din caramida porotherm.

Izolarea cu geam termopan triplu Rehau cu 5 camere si polistiren Caparol de 10 cm Incalzirea este in pardoseala la parter si cu calorifere, la etaj si mansarda. Pe exterior este construit cosul care permite plasarea unui semineu in living.

Acoperisul este prevazut cu tabla Wetterbest de 5 mm si cu 5 ferestre de mansarda Fakro.

Pretul la faza de alb (actuala ) este 195000 euro. Pretul la final este de 220 000 euro, la cheie, cu finisaje de calitate superioara. Termenul de finalizare la cheie este 40 de zile dupa semnarea contractului

Detalii imobil Vila corbeanca padure 6 camere

Camere 5
Strada strada piersicului
Suprafata 250 m2
Structura P+1+m
Bai 3
Suprafata teren 600 m2
Deschidere 34
Amprenta la sol 135m2
Mansarda DA
Centrala termica gaz
Material Beton, Caramida
Stare proprietate noua
An constructie 2017
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri tamplarie termopan
Canalizare Canal
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..