Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa malul lacului si padure Branesti bazinul 4

245 m2, P+1+Pod, an constructie: 1998

269.000 €

Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2018
Rata credit de la 5,473 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Pe malul lacului Brănești, vis-a-vis de pădurea Cucu, se regăsește o casă de 200 metri pătrați, construită pe un teren cu suprafața de 2316 metri pătrați. Terenul are lacul și pădurea pe o latură de 62 ml, iar casa a fost gândită astfel încât să beneficieze de priveliște pe două laturi întregi. 
Cu o amprentă la sol de 105 mp și o suprafață utilă totală de 264 mp, casa este optimizată atât din punct de vedere al ieșirii către curte, cât și din aspecte practice precum spații de depozitare, holuri de acces cu dressing și camere tehnice. Astfel, spațiul de locuit este compartimentat cât să poată fi cu ușurință delimitat de viața la curte, fără a renunța la peisaj. Cu o amprentă la sol de 105 mp și o suprafață utilă totală de 264 mp, casa este optimizată atât din punct de vedere al ieșirii către curte, cât și din aspecte practice precum spații de depozitare, holuri de acces cu dressing și camere tehnice. Astfel, spațiul de locuit este compartimentat cât să poată fi cu ușurință delimitat de viața la curte, fără a renunța la peisaj. La parter sunt bucataria, living, baie, debara, camera, camera tehnica. Etajul are 3 dormitoare, baie si inca un spatiu deschis gen living, o terasa semi acoperita, doua balcoane. Podul este circulabil. In curte exista si o cladire anexa de 20 mp, terasa in jurul casei are 149 mp, demisol sub terasa pt depozitare aprox 30mp.Gradina este amenajata cu flori, exista un spatiu pentru gradina legume cu solar, 30 pomi fructiferi pe rod,un nuc, diversi arbusti si brazi ornamentali.Pozitie privilegiata, malul lacului, vis a vis padurea.Acces pe drum pietruit, iluminat public, curent, gaz, TV cablu fibra si internet, fosa septica, doua puturi de apa, incalzire centrala gaz si semineu lemne.

Detalii imobil Casa malul lacului si padure Branesti bazinul 4

Camere 8
Strada Violetelor
Suprafata 245 m2
Structura P+1+Pod
Bai 2
Suprafata teren 2316 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1998
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..