Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament

56 m2, 1/2, an constructie: 1977

30.000 €

Ultima actualizare: 27 Noiembrie 2017
Rata credit de la 607 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament de renovat,situat în zona 2,aproape de magazine, stradă centrală,primărie si posta. Suprafața de 56mp cu boxa de 18mp la subsol si balcon comun pe scara, plus drept de folosință a terenului pe care este construit întregul imobil de 34mp. Apartamentul are 2 balcoane, bucatarie,debara,sufragerie, o baie,dormitor si 2 coridoare. Are gaze doar la bucatarie fara calorifere si centrală pe gaze. Pretul e de 30.000€ tratabil. Pentru informatii email la dmariax@outlook.it sau whatsapp la 3393208878284 Diana. 

Detalii imobil Vand apartament

Camere 2
Strada Oituz 4
Suprafata 56 m2
Etaj 1/2
Bai 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1977
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..