Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand Casa in Domnesti , Amenajari Premium

200 m2, P+1, an constructie: 2018

162.000 €

Ultima actualizare: 2 Iulie 2018
Rata credit de la 3,373 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand Casa in Domnesti, 5 minute de Bucuresti, Amenajari Premium, 200 mp utili, P+1+pod, 300mp curte libera, deschidere 12.25 m, 4 dormitoare+living mare, 2 balcoane, terasa in spate, 2 locuri de parcare si alei cu beton amprentat, camin cu hidrofor, fosa septica ecologica 2000L, curent trifazic 380 v, gresie , faianta , parchet, 2 bai utilate complet, bucatarie, termopane tripan salamander, termocentrala gaze, calorifere, gard beton si fier forjat, cvonstructie din caramida si cadre din beton, constructie noua 2018. Casa se vinde la cheie cu toate utilitatile. Telefoane de contact;   07223077449 ; 0722133124

Detalii imobil Vand Casa in Domnesti , Amenajari Premium

Camere 5
Strada Irisului
Suprafata 200 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 400 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2018
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..