Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament

57 m2, 3/3

275 € / luna

Ultima actualizare: 24 Octombrie 2017

Apartamentul este situat in zona linistita, langa padure, magazine in apropiere, gradinita, after school. Situat la 10 minute de Auchan Militari. Accesul catre Bucuresti se face cu 406 ( transport urban) si maxi taxi. Are loc de parcare inclus.

Detalii imobil Inchiriere apartament

Garantie 300 €
Camere 2
Strada Sperantei
Suprafata 57 m2
Etaj 3/3
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..