Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand casa Cornetu, Spatiu Comercial

200 m2, P+1, an constructie: 1990

95.000 €

Ultima actualizare: 29 Octombrie 2018
Rata credit de la 1,978 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa de vanzare + teren, in centrul comunei Cornetu, Ilfov, 16 km pana-n centrul Bucurestiului. O oaza de verdeata si relaxare, cu un confort sporit.
Scoala generala I-VIII, peste drum, gradinita, magazin alimentar non-stop, Mega Image.
Casa cu o suprafata de ~200 m² are o amprenta la sol de 110 m² este dispusa pe un teren de 650 m², cu o deschidere la strada de 14 m are la parter un living de 16 m², 3 dormitoare de 16 m² fiecare si o bucatarie de 14 m², bucatarie utilata, un hol de 14 m², un hol de 12 m² pentru access mansarda si baie de 4,5 m², iar la mansarda 90 m² avem un hol/camera zi de 25 m², doua dormitoare de 14 m² fiecare, camera depozitare neamenajata, baie neamenajata.
Fundatie de beton, stalpi de beton, placa de beton izolata polistiren extrudat 50 mm, pereti BCA, geamuri termopan PVC, izolatie exterior 50 si 100 mm, gresie faianta, parchet, renovata in 2006.
Apa curenta/hidrofor, canalizare directa, gaze, curent, incalzire centralizata cu calorifere, izolatie exterior, masarda semi-finalizata, Televiziune/internet/fibra/DIGI, gunoi REBU, curent ENEL, gaze GAZ SUD.
Terasa spate acoperita cu curent electric si gaze pentru aragaz de vara, magazie spatioasa cu curent eletric si terasa si sopron unelte, diverse.
Curte amenajata 480 m² cu gazon si pomi fructiferi pe rod 20, zmeura, capsuni, o paleta florala bogata, fantana in curte, panza freatica buna, spatiu parcare intern 4 masini, 40 m².
Linii de maxi/taxi 407 sau 505.
Zona de ciclism/plimbare si jogging in jurul lacului, aer curat si relaxant. Fara TVA.

Detalii imobil Vand casa Cornetu, Spatiu Comercial

Camere 6
Strada Alexandriei
Suprafata 200 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 650 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1990
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..