Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Hera Residence

120 m2, P+1, an constructie: 2017

70.000 €

Ultima actualizare: 29 Septembrie 2017
Rata credit de la 1,423 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Domnesti, case tip duplex, la cheie, toate utilitatile, 120 mp utili, 2 dormitoare, 2 grupuri sanitare, bucatarie inchisa, 2 locuri de parcare, drum privat, stradal, 300 mp teren curte, zona linistita.

Detalii suplimentare
transport in comun, intrarea se face din soseaua Tudor Vladimirescu, drum privat pavat, toate utilitatile, gaze, curent, apa, canalizare, internet/tv, acces restrictionat cu bariera pe drumul de servitute, termopan, calorifere, centrala termica prin condensare, prize, lavabila, usi interior, gresie faianta, grupuri sanitare utilate si mobilate complet, curte amenajata cu rulouri de gazon si pavele.

Detalii imobil Hera Residence

Camere 3
Strada Astrelor
Suprafata 120 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 300 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2017
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..