Vilă clasică - comuna Ciorogârla

217 m2, P+1, an constructie: 2012

142.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 2,889 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vă propunem spre vânzare o vilă cu 5 camere în stare nouă, situata pe strada Teiului în comuna Ciorogârla, județul Ilfov , la ieșirea din Militari pe autostradă, în apropiere de centrele comerciale Carrefour Militari, Hornbach, Kika. 

Proprietatea decomandată este construită în anul 2012, P+E, se desfașoară pe o suprafață utilă de 216,91mp (257,87mp suprafață construită, 900mp suprafață teren) și se compune după cum urmează:  

Parter: living spațios de 33mp open space cu bucătăria complet mobilată și utilată, hol, 2 grupuri sanitare/duș, birou, dormitor, cameră tehnică, terasă acoperită de 31mp (zona de dining);  

Etaj: 2 dormitoare matrimoniale cu 2 băi, ambele cu ieșire la terasa neacoperită de 33mp, hol, dressing room. 

Casa este semimobilată, remarcându-se prin finisajele de calitate superioară, atent alese de către proprietar. Încalzirea se face prin pardoseală cu automatizare. Alte facilitati: spații de depozitare, pod mansardat de 24mp, beci, gaze, electricitate, fosă septică, pompe de apa, irigații automatizate, parcare pentru 2 mașini, gard, livadă și gradină. Strada este asfaltată, luminată, în vecinatate regăsindu-se numai vile rezidențiale. În zonă putem găsi: scoli, transport public, restaurante și facilitați de agrement, locuri de joacă, spitale, farmacii, secție de poliție, iar în capătul străzii se află magazinul alimentar Godac si Mega Image. 

Există posibilități de parcelare, în spatele terenului existand drum comunal.

Detalii imobil Vilă clasică - comuna Ciorogârla

Camere 5
Strada Teiului
Suprafata 217 m2
Structura P+1
Bai 5
Suprafata teren 900 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2012
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..