Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 3 camere Branesti Comunesate Ilfov

130 m2, P + pod mansardabil, an constructie: 2013

84.500 €

Ultima actualizare: 5 Iulie 2017
Rata credit de la 1,760 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Construcție cărămidă,  finalizata în 2013.Suprafata construita de 150 mp parter (plus pod mansardabil), curtea are 510 mp + 110 mp din drumul privat in indiviziune, dubla deschidere(27 la drumul privat si 19 la drum public), cu deschidere la doua drumuri, put de mare adancime (80m), garaj pentru doua masini(30mp), fosa septica 70 mc, curent trifazic, racordata la reteaua de gaze. In zona exista si posibilitatea de a te racorda la apa si canalizare (la fel ca si mine nici unul din vecini nu vrea sa faca asta pt ca ar fi mai scump iar apa nu ar mai fi de aceeasi calitate)Dotari :Tigla ceramica Bramac pt. o izolatie termica si fonica mai buna, geamuri tripan low-e profil 6 camere Corina Gealan si inchideri Roto, izotala cu polistiren gros de 10 cm cu densitate foarte mare( 26 kg/mc-adica dublu fata de polistirenul obisnuit), usa dubla intrare cu latime de 1,6m, usi interior din lemn masiv (fag combinat cu tei), alarma senzori miscare, senzori gaze/fum bucatarie/camera tehnica, parchet 12mm cu folie din polistiren extrudat de 5mm si plinte lemn masiv, baile si bucataria pavate si placate cu travertin, instalatii sanitare Romstal, instalatiile electrice Beticino, cablurile electrice ingnifugate, centrala pe gaze Ariston 24 kw, pompa submersibila de mare adancime Ariston, perdele, draperii si galerii din alama patinata.Compartimentare: doua dormitoare din care unul matrimonial cu baie si dressing, living 35 mp, bucatarie 12 mp cu iesire separata spre terasa(20 mp) si loc gratar, 2 bai cu cada,camera tehnica care are rol si de uscatorie rufe, terasa, o mica bucatarie de vara, pivnita. Zona liniștită, vecini civilizați, 3 min pana la Mega Image. La predare, terasa va fi închisă cu geamuri tripane și gard construit, iar casa, complet mobilata și utilata.

Detalii imobil casa 3 camere Branesti Comunesate Ilfov

Camere 3
Strada Florilor
Suprafata 130 m2
Structura P + pod mansardabil
Bai 2
Suprafata teren 510 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2013
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..