Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vinzare Casa de lemn (P+M) in Tamas-Corbeanca

130 m2, P+1, an constructie: 2005

100.000 €

Ultima actualizare: 22 Aprilie 2017
Rata credit de la 2,082 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vinzare Casa de lemn (P+M) in Tamas-Corbeanca: finisata in 2005, suprafata locuibila 130mp, construita pe un teren de aprox. 2000mp;


Descriere Gradina:

 Brazi (soiuri diferite), pomi fructiferi, tei, casuta pt. instrumente de gradina, doua placi de beton pt. piscina si pavilion, pivnita, put captare apa potabila echipat cu un grup de pompa si hidrofor care asigura debitul si presiunea constanta la obiectele sanitare din casa, bazin vidanjabil 27mc din beton armat pt. stocarea apelor uzate menajere rezultate din activitatile din locuinta, gratar.

Descriere casa:

Structura din lemn si un fundament f.solid,  pereti exteriori izolati cu vata minerala, bariera de vapori din folie de polietilena, polistiren expandat 10cm si tencuiti; acoperis din tigla; ferestre si usa exterioara spre gradina din PVC termopan Rehau; usa exterioara de intrare si usile interioare din lemn

Parter: Terasa din lemn, bucatarie mica exterioara, salon ( pereti interiori din trunchiuri de copaci, izolati cu vata minerala si podea din gresie), bucatarie interioara deschisa cu Boiler (se poate inchide, cu pereti si podea din gresie), vestibul, debara, baie cu dus ( pereti din faianta si podea din gresie )

Mansarda: 4 camere ( pereti interiori din gips-carton si podea din lemn), hol ( pereti interiori din trunchiuri de copaci partial si gips-carton; podea din lemn), baie cu cada( pereti din faianta si podea din gresie), balcon din lemn.

Utilitati: gaze, apa, electricitate

Alte caracteristici:   construita intr-o zona linistita in apropierea padurii Tamas, mijloc de transport- Axi la 20m pe soseaua Unirii, gradinita, scoala, Mega- Image si Penny Markt, buticuri in apropiere.

Detalii imobil Vinzare Casa de lemn (P+M) in Tamas-Corbeanca

Camere 5
Strada Crinului 2
Suprafata 130 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 2000 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2005
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..