Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila individuala, P+1+pod, 4 camere, Berceni

110 m2, 2, an constructie: 2017

93.900 €

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2017
Rata credit de la 1,955 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila individuala, 4 camere , P+1+Pod, la intrare in Comuna Berceni, Str. Crinilor,cartierul nou, stradal, la 3 min. de Sos.Berceni, 10 minute de Piata Sudului, Vila este construita pe un teren in suprafata de 504 mp, avand o suprafata utila de 110 mp, si este formata din 3 dormitoare, living spatios, bucatarie, 2 grupuri sanitare, 1 balcon, pod open space, 1 terasa, 2 intrari in casa. Din punct de vedere calitativ, imobilul este realizat la standarde inalte, atat in ceea ce priveste structura cat si finisajele, oferind un grad ridicat de confort, siguranta si protectie. Casa se vinde complet finisata, bransata la utilitati, contorizata separat si dispune de: centrala termica proprie, calorifere, usi interioare de foarte buna calitate, usi intrare anti-efractie, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta si parchet, obiecte sanitare in baie. 
In apropiere exista transport in comun. Acte in regula. Imobilul se afla in zona in care sunt construite doar vile, iluminat si asfaltat stradal! Zona foarte buna
Se accepta plata cash sau credit

Detalii imobil Vila individuala, P+1+pod, 4 camere, Berceni

Camere 4
Strada Crinilor
Suprafata 110 m2
Structura 2
Bai 2
Suprafata teren 504 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2017
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..