Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand casa in Corbeanca, la gri, langa padurea Petresti

207 m2, 3, an constructie: 2016

185.000 €

Ultima actualizare: 16 Martie 2017
Rata credit de la 3,748 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa terasata P+1+2Retras la gri (5 camere, 4 bai, garaj, camera CT, spatii depozitare). Suprata teren 463 mp, s.c. desfasurata 402 mp, s.u. 207 mp, amprenta la sol 134 mp, curte 330 mp. Caracteristici constructie: structura pe cadre cu caramida porotherm 30 cm, pereti despartitori din caramida 25 cm; fatada termoizolata cu polistiren EPS 100 (negru) si tencuita cu vopsea decorativa siliconica; ferestre tripan cu profil de 72 mm, marca Salamander; usa garaj Hormann; terasa hidroizolata (2 straturi) si izolata cu polistiren de 5 cm; imprejmuire realizata din beton armat. Utilitati existente: gaz, lumina, canalizare, apa curenta, put, drum servitute pavat.

Detalii imobil Vand casa in Corbeanca, la gri, langa padurea Petresti

Camere 5
Strada Ogorului
Suprafata 207 m2
Structura 3
Bai 4
Stare proprietate noua
An constructie 2016
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..