Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa in duplex Domnesti central 150mp

150 m2, P+1+M, an constructie: 2016

8.000 €

Ultima actualizare: 15 Februarie 2017
Rata credit de la 167 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa in duplex, 150 mp p+1+pod (mansardabil)Suprafata terenului pentru fiecare casa este de 400mp. Casa se compune din living, 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie, camera tehnica, terasa.

Dispunere Parter: Living(27mp), bucatarie(9.5mp), baie(6.5mp),hol(8.5mp),camera tehnica(5mp), terasa acoperita (9mp- cu iesire din living)
Etaj: 3 dormitoare(16.5mp; 14mp; 13.5mp), baie(5mp), hol(5.5mp) balcon(1.5mp)
Pod : spatiu generos , mansardabil

Informatii: constructie caramida Porotherm (grosimea zidurilor este de 25 cm – inclusiv cele interioare/despartitoare), acoperis tabla tip Lindab, izolatie 10 cm, izolatie vata minerala, geamuri termopan 5 camere stejar auriu, Peretii sunt tencuiti , tavanul este realizat din rigips. Materialele folosite de buna calitate

Curte cu spatiu generos – 400mp , zona f linistita.

Casa este racordata la energie electrica, gaze, put propriu, fosa septica.

Casa se vinde la cheie , cu toate utilitatile si imprejmuire cu gard.

Stadiul actual al casei – in constructie, 80% finalizata

Detalii imobil Casa in duplex Domnesti central 150mp

Camere 4
Strada Ciutaci
Suprafata 150 m2
Structura P+1+M
Bai 2
Suprafata teren 400 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2016
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..