Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa de vis

175 m2, P+M, an constructie: 2011

150.000 €

Ultima actualizare: 6 Noiembrie 2016
Rata credit de la 3,039 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

P+ M in Dudu ( Chiajna ), aprenta 108 mp, s.c 180 mp, s.u 148 mp, cocheta si distinsa ideala pentru o familie compusa din 4 personae.
Dezvoltata pe un teren in suprafata de 350 mp, pozitionata pe intrarea Salcamilor, strada lata de 7,7 ml, canalizare drum in curs de dalare cu pavele, va propunem o casuta cu 4 camere ( 3 dormitoare si un living/dinning ), bucatarie, 3 gr sanitare, c.t si terasa.
Parterul este compus din dormitorr/birou, hall, c.t, bucatarie, baie si living/dinning.Din dinning se iese pe o terasa de 12 mp
Etajul este compus din doua camere mansardate dotate fiecare cu baia proprie si un hall de acces. Scara este imbracata in lemn masiv.
C.T are in dotare centrala Bosch 32 KW in condensare, boiler 80 LT vase de expansiune si dedurizator.
Bucataria este complet mobilata cu mobilier Norvinia si se transfera cumparatorului odata cu transferal de proprietate.
Mobilierul din bai este facut pe comanda si de asemenea ramane in locatie.
Tamplaria este din pvc culoarea mahonului, dotata cu plase de tantari pe toate ferestrele.iar acestea sunt dotate cu glafuri de lemn interioare si din tabla vopsita in camp electrostatic pentru exterior.
Fierul este autohton fiind folosite bare cu diametrul de fi 14,  betonul turnat a fost C18/22,5 ( B 300 ), caramida folosita a fost Porotherm 37,5 iar termosistemul are grosimea 100 mm.
Instalatia sanitara de ppr, circuitele electrice sunt de grosime 2,5 mm pentru prize si 1,5 mm pentru lumina, gresia si faianta fiind brand.uri Piastrelle, Romstal.In luarea deciziilor asupra gresiei si faiantei a fost consultat un designer de interior.
Toata casa este parchet 12 mm grosime, iar dormitoarele si livingul sunt dotate de A.C. Usile din Interior sunt celulare, import Italia, cea de la intrare fiind cu inchidere in 8 puncte.
Exista sistem de supraveghere si videointerfon in stare de functionare.
Uneltele si sculele de gradina pot fi adapostite intr-o magazine exterioatra de cca 8 mp
Gradina este inzestrata cu plante si copaci pe rod.
Merita o vizita pentru cei cu adevarat interesati.
Casa nu a fost facuta pentru vanzare da intre timp a devenit neincapatoare pentru necesitatile noastre actuale.

Lucian 0723554922

Detalii imobil Casa de vis

Camere 4
Strada Salcamilor 38 C
Suprafata 175 m2
Structura P+M
Bai 3
Suprafata teren 350 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2011
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..