Acest anunt nu mai este activ

Vand casa Saftica

239 m2, beton, an constructie: 2008

80.000 €

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2016
Rata credit de la 1,621 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa Saftica D+S+P+M, 2008,  239mp, 4 camere,  din caramida, structura beton, curte 680mp  imprejmuita, doua  centrale gaz, curent electric trifazic, put, fose septica, instalatii termica si electrica functionale, usa metalica, termopan gealan, mansarda inalta, izolatie termica exterioara, tencuit interior

Detalii imobil Vand casa Saftica

Camere 42
Strada Saftica
Suprafata 239 m2
Structura beton
Bai 2
Suprafata teren 680 m2
Stare proprietate in constructie
An constructie 2008
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..