Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand vila la gri cu teren 3000mp Snagov Gruiu, la pret de apartament

100 m2, P+1, an constructie: 2004

100.000 €

Ultima actualizare: 30 Octombrie 2016
Rata credit de la 2,026 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular vand urgent 3000 mp cu deschidere 34 ml in Gruiu-Snagov la 35 min de Bucuresti pe autostrada Bucuresti-Ploiesti in spatele complexului Astoria cu multi pomi fructiferi pe rod,complet imprejmuit,cu toate utilitatile (strada asfaltata,gaze,apa,canalizare,curent electric in casa) si casa p+1 la gri, toate actele(cadastru,intabulare,certificat de urbanism,receptia casei facuta).Pretul este negociabil. Sau schimb cu apartament 3 camere (sau 2 camere+diferenta, garsoniera+ diferenta) in Bucuresti,cartierul Berceni. Mai multe detalii la tel-0761713123 sau 0744857615

Detalii imobil Vand vila la gri cu teren 3000mp Snagov Gruiu, la pret de apartament

Camere 4
Strada Ungureni
Suprafata 100 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 3000 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 2004
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..