Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa P+1+M in Rosu, Chiajna

190 m2, P+1+M, an constructie: 2011

170.000 €

Ultima actualizare: 23 Februarie 2017
Rata credit de la 3,540 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa P+1+M in com. Rosu, sat Chiajna. Pret 170 000 EUR. Constructie 2011 din caramida, izolatie termica, supraf utila 190 mp, 5 dormitoare, parter open space. Strada asfaltata, la 2 min de transportul in comun. 380 mp teren, loc de parcare pt 4 masini, porti automate, curte amenajata, sistem de aspersie gazon, baraca de depozitare, put de apa la 50m adancime, pompa submersibila Grundfoss, statie de dedurizare profesionala+lampa UV pe coloana principala, incalzire electrica in pardoseala in hol si bucatarie, geamuri Velux la mansarda, 4 grupuri sanitare, 2 debarale. Casa se vinde mobilata si utilata complet

Detalii imobil Casa P+1+M in Rosu, Chiajna

Camere 7
Strada Rezervelor
Suprafata 190 m2
Structura P+1+M
Bai 4
Suprafata teren 380 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2011
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..