Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare Vila NEVA P+1 in complexul rezidential Green City, 1 Decembrie

120 m2, P+1, an constructie: 2009

97.000 €

Ultima actualizare: 13 Februarie 2017
Rata credit de la 1,962 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Comuna 1 Decembrie - Complexul rezidential Green City, Vila NEVA P+1 situata in centrul complexului vis-a-vis de parc, loc de joaca, restaurant, St teren+constructie - 175 mp, Su -120 mp, 3 dormitoare, 3 bai, living, bucatarie mobilata si utilata, terasa partial inchisa 12 mp, gradina amenajata, cismea, toate utilitatile si facilitatile, gaze, canalizare, centrala termica, 3 aparate de aer conditionat, antena+cablu TV, jaluzele exterioare, casuta depozitare, locuri de parcare, Mega Image, sala fitness, piscina, RATB, 2 linii de microbuze. particular

Detalii imobil Vanzare Vila NEVA P+1 in complexul rezidential Green City, 1 Decembrie

Camere 4
Strada 1
Suprafata 120 m2
Structura P+1
Bai 3
Suprafata teren 175 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2009
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..