Acest anunt nu mai este activ

Militari-Rosu

250 m2, P+1+M, an constructie: 2008

285.000 €

Ultima actualizare: 14 Octombrie 2016
Rata credit de la 5,935 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila Militari-Rosu, stradal, 250 mp utili, 520 mp teren, utilata si mobilata complet cu lucruri de calitate, se vinde cum se vede in poze, P- living, birou, baie, bucatarie, hol si 2 terase, Etaj  - 3 dormitoare, 1 baie, hol, 2 balcoane, 1 dresing, M- 1 camera mare si 1 dresing, curtea este amenajata cu pavele si spatiu verde, 2 garaje, foisor, camere video, interfon, porti electrice, poate fi transformata in gradinita sau alte afaceri deoarece este stradala.

Detalii imobil Militari-Rosu

Camere 6
Strada 1 Decembrie
Suprafata 250 m2
Structura P+1+M
Bai 2
Suprafata teren 520 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2008
Compartimentare decomandat
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..