Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 6 camere Corbeanca Comunesate Ilfov

250 m2, S+P+1E, an constructie: 2006

125.000 €

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2016
Rata credit de la 2,603 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

An constructie:2006,S+P+1E,casa/vila.3 dormitoare,2 bai,1 balcon,2 bucatarii(1 bucatarie este inclusa in livingul de la parter),2 livinguri(P+E1),subsol spatios,1 terasa la mansarda + 1 anexa suplimentara(spatiu de depozitare).Constructie finalizata in interior(pardoseala din stejar masiv si granit,usi din stejar masiv, mobila+accesorii de uz casnic,centrala termica,etc); exteriorul fiind finalizat la faza "gri",tabla Lindab,geamuri termopan.Imobilul este situat in Comuna Corbeanca,Satul Tamasi pe soseaua principala(str. Soseaua Unirii),strada asfaltata,in apropiere de statie maxi taxi ce faciliteaza accesul cu transportul in comun spre Bucuresti si Ilfov,la 3min de scoala,gradinita,supermarket;Utilitati:apa curenta,gaz,curent electric.Utilitati posibile: posibilitatea racordarii la reteaua de canalizare.Teren 1000mp,amprenta sol 140mp.Imobilul a fost construit pentru uz personal,se accepta orice test de evaluare a calitatii.Pentru detalii sau vizionari 0722375488 Radu Florin-proprietar.

Detalii imobil casa 6 camere Corbeanca Comunesate Ilfov

Camere 6
Strada ȘOSEAUA UNIRII
Suprafata 250 m2
Structura S+P+1E
Bai 2
Suprafata teren 1000 m2
Amprenta la sol 120m2
Mansarda DA
Pivnita DA
Centrala termica gaz
Material Lemn
Stare proprietate de renovat
An constructie 2006
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt
Canalizare Fosa septica
Parcare privata

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..