Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand casa Berceni-duplex

160 m2, 1, an constructie: 2016

69.000 €

Ultima actualizare: 19 Septembrie 2016
Rata credit de la 1,398 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa regim duplex situata in Comuna Berceni, pozitionata la 300 m de scoala, gradinita, mijloc de transport facil, 5 km de cea mai apropiata statie de metrou. Casa este dispusa pe parter plus etaj dupa cum urmeaza:Living, dining, bucatarie, baie, casa scarii plus terasa de 10 mp pe parter, iar la etaj regasim 3 dormitoare spatioase, o baie generoasa si 2 balcoane. Structura de rezistenta este realizata din beton armat si caramida Soceram, tamplaria Rehau 5 camere, termosistemul de care beneficiaza este Adeplast(10 cm) izolatia acoperisului este realizata cu celuloza, acoperisul Wetterbest tabla 0, 5. Casa are o curte interioara de 220 mp. Pretul locuintei in stadiu final (la cheie) 

Detalii imobil Vand casa Berceni-duplex

Camere 4
Strada vasile goldis
Suprafata 160 m2
Structura 1
Bai 2
Stare proprietate noua
An constructie 2016
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..