Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Vila Mogosoaia

2 m2, p+1, an constructie: 2005

130.000 €

Ultima actualizare: 6 Septembrie 2018
Rata credit de la 2,629 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Propunem spre vanzare la licitatie publica imobil situat in Mogosoaia ,Str. Monumentul Eroilor, jud Ilfov.Constructia are regim de inaltime P+E, avand suprafata utila de 206,19 mp,suprafata construita  de 147,17 mp, constructie edificata pe teren in suprafata totala de  1.000 mp .

Constructia este edificata in anul 2005, avand structura din zidarie portanta din caramida plina,presata cu stalpi si grinzi din beton armat,fundatii din beton,plansee din beton armat.

 

Dispune de finisaje de buna calitate,la exterior tencuieli driscuite si zugraveli decorative,tamplaria exterioara din PVC cu geam termopan.Finisajele interioare sunt medii spre superioare beneficiind de parchet in camere,gresie in grupurile sanitare,bucatarie si hol ,peretii interior sunt acoperiti cu zugraveli decorative .

 

Proprietatea se afla in zona centrala a localitatii Mogosoaia,in apropiere de Sos. Bucuresti-Targoviste si de Complexul de apartamente Triumf.Reteaua de transport in comun este asigurata de maxi taxi,in apropiere regasim unitati comerciale,medicale si de invatamant.

 

Detalii imobil Vanzare Vila Mogosoaia

Camere 5
Strada Monumentul Eroilor
Suprafata 2 m2
Structura p+1
Bai 2
Suprafata teren 10000 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 2005
Compartimentare decomandat
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..