Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand casa in duplex

105 m2, p+1, an constructie: 2016

50.000 €

Ultima actualizare: 27 Februarie 2017
Rata credit de la 1,041 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

vand casa in duplex  105 mp utili / 206 teren - 55 mii euro

modulul are 2 dormitoare, 2 bai, living, bucatarie, balcon, alee, trotuar, gard, poarta auto, temelie din beton armat. fundatie de minim 100cm armata cu fier beton. Soclu de minim 45 cm, tencuit si hidroizolat cu tencuiala decorativa. Umplutura temelie cu nisip si pietrispolistiren extrudat pentru termoizolatiebeton turnat cu pompa si vibrat: C12/15 in fundatie, C16/20 in placi, stalpi si grinziperetii exteriori sunt realizati din caramida tip Porotherm cu goluri verticale de 25 cm la parterpereti interiori construiti din caramida tip Porotherm tencuiti si gletuiti;tavane realizate din gips-carton izolate cu vata minerala;planseu din beton armat la etaj.instalatie electrica din cupru, tablou sigurante, retele electrice interioare, prize si intrerupatoare, fara corpuri iluminat interioare;acoperisul realizat in totalitate din tabla  Wetterbest (inclusiv jgeaburi, burlane etc), de culoare  wenge si folie anticondens;acoperis termoizolat la interior cu celuloza de inalta densitate - 50 kg/mc;termoizolatie fatada exterioara cu polistiren expandat cu o grosime de 10 cm;fatada exterioara finisata cu tencuiala structurata siliconata KOBERbransament monofazic la reteaua de curent electricbransament gaze, instalatie gaze la cheie, inclusiv contract gaze Distrigazracordare la reteaua de canalizare a cartierului;racordarea casei la putul propriu (betonat) dotat cu hidrofor si filtru de particule;centrala termica gaze Immergas Eolo STAR 24KW + calorifereferestre din tamplarie PVC colorat Rehau 5 camere, feronerie GU si geam  termopan Low-E 24mm, glafuri de aluminiu, 

Detalii imobil Vand casa in duplex

Camere 4
Strada Salcamilor, nr.37
Suprafata 105 m2
Structura p+1
Bai 2
Suprafata teren 206 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2016
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 3 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..