Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

CasaVila P+E+M str Crinului Chiajna

180 m2, P+E+M, an constructie: 2010

170.000 €

Ultima actualizare: 26 Mai 2016
Rata credit de la 3,445 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila de vanzare 6 camere Chiajna-Rosu-Strada Crinului, constructie 2010, teren 550 mp, finisaje de calitate, merita vazuta. Suprafata utila 200 mp ,garaj, terasa, 2 balcoane si multe spatii de depozitare. Parterul este compus dintr-un living de 46 mp,birou, bucatarie, baie, hol,iar la etaj 3 dormitoare, 2 bai. Casa este luminoasa, construita din caramida porotherm cu stalpi de beton, izolata cu polistiren de 10 cm. Toate actele sunt in regula, proiect, autorizatii, cadastru si intabulare . Spatiu verde amenajat - 60mp Utilitati : curent, gaz, apa, canalizare Detalii: Suprafata totala TEREN = 500mp Garaj P -Suprafata ocupata la sol=23mp -Suprafata utila=19.5mp Locuita P+M -Suprafata construita desfasurata=241.58mp -Suprafata utila=200mp Terasa -Suprafata construita desfasurata=37.93mp Gaz, Apa, Canal, Curent Tri+mono fazic Centrala termica

Detalii imobil CasaVila P+E+M str Crinului Chiajna

Camere 6
Strada Crinului 37
Suprafata 180 m2
Structura P+E+M
Bai 3
Suprafata teren 550 m2
Deschidere 10
Amprenta la sol 180m2
Mansarda DA
Pivnita DA
Centrala termica gaz
Material Beton, Caramida
Stare proprietate buna
An constructie 2010
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt
Canalizare Canal
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..