Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar perticular vand duplex

340 m2, P+2, an constructie: 2013

370.000 €

Ultima actualizare: 20 Mai 2016
Rata credit de la 7,704 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Duplex ampreta la sol 200 mp , teren aferent 1035 mp , 2 apartamente : primul finalizat 95% , 4 dotmitoare cu bai proprii complet mobilate, la parter living ,bucatarie si grup sanitar P+2  , centrala pe lemne ,semimobilat , 2 dresinguri si ai mobila de bucatarie pe comanda ; al doilea apartament finalizat parterul , centrala electrica , semimobilat un dresing si mobila de bucatarie pe comanda ,
2 fose septice , put la 60 ml adancime , platit introducerea gazului.
Proprietatea se vinde intreaga .

Detalii imobil Proprietar perticular vand duplex

Camere 7
Strada Doina
Suprafata 340 m2
Structura P+2
Bai 7
Suprafata teren 1035 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2013
Compartimentare decomandat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..