Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand vila de exceptie in Rosu-Chiajna zona Apeductului - Apanova

200 m2, P+1, an constructie: 2016

169.000 €

Ultima actualizare: 31 Martie 2017
Rata credit de la 3,436 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar vand vila de exceptie in Rosu - Chiajna, formata din 4 camere, living, bucatarie, dinning, 2 bai, 2 dressing, pod(spatiu joaca si depozitare), camera tehnica - cca 200 mp utili. FINISAJE LUX. Suprafata teren aprox. 600 mp. Vis a vis parcare publica. Teren cu dubla deschidere, livada cu pomi fructiferi, mini-iaz, plante ornamentale, tarc animale, magazie depozitare . Imobilul se afla in zona de vile, statie maxi taxi (vis a vis), la cateva minute de Militari Shoping Center, policlinica, gradinite, gradina zoo, stadion, Lidl, Mega Image. Suprafata terenului poate fi extinsa pana la 1300 mp, iar pretul total in acest caz este de 289 000 euro neg.

Detalii imobil Vand vila de exceptie in Rosu-Chiajna zona Apeductului - Apanova

Camere 4
Strada Crinului/Apeductului
Suprafata 200 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 600 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2016
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..