Acest anunt nu mai este activ

Vila de tip CONAC

650 m2, p+1+M, an constructie: 2012

400.000 €

Ultima actualizare: 9 Mai 2016
Rata credit de la 8,102 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

CLINCENI, VILA TIP CONAC, constructie 2012, 11 camere, p+1+M, suprafata construita 652mp., curte 403mp., garaj, panouri solare apa calda(cu 2 boilere X 300 litri/independente pe parter si etaj), cadere de apa (rezervor) la mansarda, 2 boilere electrice independente pe parter si etaj, centrale independente (cate 2 pe nivel: gaze + electrica), bransament independent mono si trifazic, 2 seminee lemne (p+1) cu cosuri exterioare Shindler, 1 semineu electric la mansarda, 10 aere conditionate, parchet pal si lemn natural triplu stratificat, gresii si gresii aderente, tencuieli decorative speciale, tapet, lambriuri, termopane 5 camere, put de mare adancime, fosa septica cu pastille si drenaj (fara vidanjare), ferestre Velux la mansarda, pretul este discutabil.

Casa poate fi folosita si de o familie cu 2 sau trei generatii deoarece nivelele au structuri locative aproape independente iar mansarda este chiar un apartament independent (cu acces, baie, bucatarie, utilitati separate).

CASA se vinde partial mobilata (bucatarii, biblioteca, dinning, bai, dressinguri, camara, garaj) mobilier gradina si terase) si alte elemente de mobilier pe comanda dimensiuni si partial utilata (bucatarii si bai).

Detalii imobil Vila de tip CONAC

Camere 11
Strada Tudor Vladimirescu
Suprafata 650 m2
Structura p+1+M
Bai 4
Suprafata teren 400 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2012
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..