Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Particular vand casa vila in Mogosoaia

168 m2, P, an constructie: 2014

97.000 €

Ultima actualizare: 16 Aprilie 2016
Rata credit de la 1,965 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa se afla in Mogosoaia, zona linistita si frumoasa intre padurea Motoc, circa 50 m si raul Colentina la 200 m pe un teren de 700 mp (d 27 m x 25 m) cu acces pe drum pietruit dar privat. Anul constructiei este 2014. Casa este in forma de L numai parter, compusa din trei dormitoare, aproximativ 14 mp fiecare, un living de 48 mp (h 3,5 m, L 6,5 m x 7,5 m) fara stalpi pe mijloc ,cu iesiri pe 2 terase dintre care una acoperita (24 mp), 2 bai de cate 4 mp, 2 holuri, o bucatarie si camin tehnic, in care se afla si putul de apa al casei de 30 m adancime. Casa este toata construita numai din caramida duroterm, inclusiv zidurile interioare. La casa s-au folosit numai materiale de calitate, acoperis Borga Suedia, tamplarie 5 camere, sticla 4 seasons, izolatie poilstiren sub placa si sub sapa casei, ministatie de epurare a apei 3000 l. Casa nu a fost facuta pentru vanzare si profit. Este corect orientata pe punctele cardinale si cu vedere frumoasa a imprejurimilor.

Detalii imobil Particular vand casa vila in Mogosoaia

Camere 4
Strada Crinului
Suprafata 168 m2
Structura P
Bai 2
Suprafata teren 700 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2014
Compartimentare decomandat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..