Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa Ciorogarla

200 m2, P+1, an constructie: 2012

65.000 €

Ultima actualizare: 29 Februarie 2016
Rata credit de la 1,353 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand casa Ciorogarla,constructie 2012,suprafata 200 mp,teren 600 mp,Compusa din parter cu:living,bucatarie,baie,garaj,camera tehnica si etaj cu:3 dormitoare si 2 bai.Casa poate fi mansardata,este izolata termic,dispune de utilitati,este imprejmuita cu gard beton,pomi fructiferi si curte semiamenajata.Proprietar posibilitate schimb cu apartament 2 camere Bucuresti+diferenta.

Detalii imobil Casa Ciorogarla

Camere 4
Strada scolii
Suprafata 200 m2
Structura P+1
Bai 3
Suprafata teren 600 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2012
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, electricitate
Imbunatatiri tamplarie termopan
Canalizare Fosa septica
Parcare garaj

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..