Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 6 camere Rosu Comunesate Ilfov

480 m2, S+P+1+M, an constructie: 2008

83.266 €

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2015
Rata credit de la 1,734 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Subscrisa BETA INSOLVENCY IPURL, in calitate de lichidator judiciar al debitorului AUTO SUD  S.R.L., reprezentata legal prin Victorita Oprea, desemnata prin Sentinta Civila nr. 9948 din 08.10.2012 in dosarul mai sus indicat,

in calitate de lichidator judiciar al AUTO SUD  S.R.L., cu sediul in Bucuresti, ALEEA TEIUL DOAMNEI nr. 10 bloc 24 sc. A etaj P ap. 3 sector 2, CUI 14273159, inmatriculata sub nr. J40/9699/2007,

organizeaza, incepand cu data de 26.11.2015, ora 15,00, SAPTAMANAL – in fiecare zi de JOI , în acelaşi loc şi la aceeaşi oră, la sediul lichidatorului judiciar pana la adjudecare, licitatii publice deschise cu strigare pentru valorificarea activelor debitoarei AUTO SUD  S.R.L. pornind de la pretul de de 67.150 Eur +TVA.

Licitațiile se organizează la sediul BETA INSOLVENCY IPURL din Bucuresti, Bd. Ghencea, nr. 134, et. 1, ap. 58, sector 6.

Activele care fac obiectul licitatiei de valorificare sunt:

 - proprietatea imobiliara compusa din teren in suprafata de 329,14 mp si constructia din caramida formata din S+P+1+M cu amprenta la sol de 140 mp edificata “la rosu” pe terenul situat in Localitatea Chiajna, Jud Ilfov aflat in proprietatea societatii debitoare AUTO SUD S.R.L, pornind de la pretul de de 67.150 Eur +TVA.

Descrierea activelor, detalii despre situatia juridica a activelor sunt cuprinse in caietul de sarcini.

Toate conditiile de participare la licitatie si conditiile de adjudecare se regasesc in caietul de sarcini care poate fi procurat de la sediul lichidatorului judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 500 lei exclusiv TVA.

Persoanele care doresc sa se inscrie la licitatie au obligatia de a depune garantia de participare la licitatie de minim 10% din pretul de pornire al licitatiei (pret calculat cu TVA), precum si obligatia de a procura caietul de sarcini.

Inscrierile la licitație se pot face pana in preziua licitatiilor (zilele de miercuri), ora 15.00, intentia de participare la licitatie, impreuna cu toate documentele mentionate in caietul de sarcini, urmand a fi depuse deodata la sediul BETA INSOLVENCY IPURL. Nedepunerea tuturor documentelor in termenul mentionat anterior conduce la pierderea dreptului de a participa la licitatie.

In caz de neadjudecare, licitaţiile se vor relua SAPTAMANAL - in fiecare zi de JOI, în acelaşi loc şi la aceeaşi oră.

Toate persoanele interesate in achizitionarea bunurilor care fac obiectul licitatiei sunt invitate sa se inscriere la licitatie.

Informații suplimentare se pot obține la telefon nr. tel 021.413.25.43, persoana de contact: Costin Zlatan, e-mail: office@beta-insolvency.ro 

Detalii imobil casa 6 camere Rosu Comunesate Ilfov

Camere 6
Strada Apeductului
Suprafata 480 m2
Structura S+P+1+M
Bai 2
Suprafata teren 329 m2
Stare proprietate in constructie
An constructie 2008
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..