Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 2 camere Rosu Comunesate Ilfov

54 m2, 5/8, an constructie: 2014

41.750 €

Ultima actualizare: 29 Mai 2015
Rata credit de la 870 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament cu 2 camere,zona civilizata,sector 6 situat in complexul rezidential Cartier Militari.Bloc dat in folosinta 2014,construit din caramida,rezistent la grad seismic ridicat,Certificat de Performanta Energetic.Apartamentul este la etajul 5/8,avand suprafata de 54m2,balcon,finisaje la cheie,nou si liber,nu a locuit nimeni niciodata,blocul are 2 lifturi,vedere stradala,parcare in fata blocului vizibila din apartament,geamuri termopan,centrala termica,gresie,faianta Italia,parchet,usa metalica cu inchidere in 3 puncte,interfon,parc recreere in apropiere cca.20m de intrarea blocului,intabulare,cadastru,acces la mijloace de transport,in zona cca.100m aveti centru SPA,piscine,restaurante,centru comercial.Pentru vizionare sunati la telefon intre orele 09.00-18.00 in fiecare zi de luni-vineri.Accept credit prin programul PRIMA CASA!!!

Detalii imobil apartament 2 camere Rosu Comunesate Ilfov

Camere 2
Strada Rezervelor
Suprafata 54 m2
Etaj 5/8
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2014
Compartimentare decomandat
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..