Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 3 camere Corbeanca Comunesate Ilfov

54 m2, parter/1, an constructie: 2012

46.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 24 August 2014
Rata credit de la 960 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

PROPRIETAR, accept PRIMA CASA , Confort Village Residential - Apartament 3 camere in vila, constructie noua 2012, 58 mp construiti  , fundatie si placa beton, tehnologie germana pereti din lemn ,  confort de lux, complex situat intre case,  curte 92 mp cota indiviza , centrala termica , fosa septica ( canalizare la poarta, urmeaza sa se faca legatura), hidrofor, apometre, 2 iesiri din casa una in fata alta in  gradina din spatele casei ! singurul aparatament cu astfel de usa ! geamuri termopan mari, bucatarie complet mobilata ( posibil utilata), totul nou, spatii depozitare pod casa, loc parcare in curtea din fata casei, paza complex, posed "cartea casei" cu toate garantiile aferente pt strucura si finisaje , parchet, gresie, faianta. Separat, contra-cost, se poate vinde si mobilat integral+electrocasnice+aer conditionat +mobilier gradina . Intabulare, cadastru, acte proprietar , impozite la zi .

Sau schimb cu 2-3 camere in Bucuresti, exclus zone limitrofe, de discutat daca acord/primesc diferenta. 

Detalii imobil apartament 3 camere Corbeanca Comunesate Ilfov

Camere 3
Strada Ogorului
Suprafata 54 m2
Etaj parter/1
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2012
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..