Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 2 camere Chiajna Comunesate Ilfov

60 m2, 2/3, an constructie: 2013

48.000 €

Ultima actualizare: 22 August 2014
Rata credit de la 999 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

APART 2 CAMERE, COMISION 0, DIRECT PROPRIETAR,

60 MP, ETAJ 2/3, BLOC NOU STRADAL 2013, FINISAJE DE LUX LA COMANDA.

Imobilele din bloc se vand complet finisate (la cheie), se predau bransate la toate utilitatile, contorizate separat, vor dispune de centrala proprie de apartament, au inclus in pret TVA de 5%. Puteti interveni asupra modului in care se finiseaza apartamentul ales de dvs. si sa-l presonalizati dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare daca rezervarea apartamentului se face din timp. Concept sa se intruneasca cele mai riguroase cerinte locative si numeroase beneficii, confort, siguranta, preturi de achizitie decente, precum si garantia unei alegeri potrivite. Ofera varietate, spatii concepute sa multumeasca diferite categorii de clienti, este generos ca spatiu util si echilibrat in compartimentare, iar gradul ridicat de finisare interioara precum si materialele de foarte buna calitate folosite la amenajare sunt deja recunoscute pe piata de profil.

Detalii imobil apartament 2 camere Chiajna Comunesate Ilfov

Camere 2
Strada Rezervelor 44
Suprafata 60 m2
Etaj 2/3
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2013
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..