Acest anunt nu mai este activ

CAMIN DE BATRANI !!!!!

Zona Visan, Comune/sate Iasi vezi harta

11.000 €

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 597702

* campuri obligatorii

CAMERE CĂMIN DE BATRÂNI

Pentru bătrânețe cea mai apăsătoare este singurătatea. Alege o viată sociala într-o comunitatea de vârstnici. Îți oferim camere în căminul din VISAN situat într-o locație liniștită, cu aer curat și priveliște de poveste. Vei putea beneficia de urmărire medicală specializată, programe de socializare și liniștea de care ai nevoie. Camerele de 15 mp cu baie proprie conferă spațiul și intimitatea necesare. Toate aceste la numai 12 km de centrul orașului, cu acces la drum asfaltat și mijloace de transport în comun. O cameră de 15 mp cu baie proprie , o poți cumpăra cu 13000 eur. Pretul includeTVA de 5% , oferta fiind valabilă pentru persoanele care nu au cumpărat alt apartament cu tva de 5%. Pentru a contracta îți trebuie un avans de 5% , iar diferența o poți achita la predarea camerei și realizarea contractului de vanzare cumpărare .Pentru plata integrală în avans până la
martie oferim o reducere de 20%, astfel plătești 11.000 eur în loc de 13000euro.
Clădirea va fi structurata pe 3 nivele- demisol, parter si etaj. La demisol pe o suprafața de 510 mp vor fi funcțiunile comune( sala de mese, bucătăria, sala de gimnastica, 2 cabinete medicale, birou de receptie, atelier pentru activități meșteșugărești, frizerie si camera tehnica de întreținere iar la parter si etajul 1vor fi 40 de camere pentru vărstnici.
Proiectul include o suprafață de teren suplimentara clădirii, de 2500 mp pe care va fi amenajată o seră si un miniparc iar in față 15 locuri de parcare pentru vizitatori.
Pentru toți banii achitați in avans putem garanta cu garanții imobiliare.
Exista posibilitatea ca in caz ca te răzgândești si dorești sa renunți la camera contractată pană la termenul de predare a folosinței, in termen de 90 de zile iți restituim banii complet fără nici o penalizare.
Proiectul cuprinde 2 faze
– 1)construcția și contractarea camerelor disponibile- realizarea actelor notariale si predarea imobilelor către clienți
-2) administrarea si prestarea unor servicii medicale, de alimentație, îndrumare și asistență personală , întreținere a spațiilor– implică o taxă lunară – aproximativ 1200 lei/lună- servicii de întreținere +asistență+ hrană specifică/diete
Construcția are tremen de finalizare luna decembrie 2019.
Vino sa vezi amplasamentul și contractează din timp spațiul tău pentru liniște și odihnă.
prețurile si taxele de mai sus sunt cu titlu de prezentare ,și pot suporta modificări funcție de evoluțiile macroeconomice și a politicii de vânzări.
Contractează din timp pentru a prinde locul dorit și prețul promoțional!
Responsabil vanzari Florin Florescu-0752131596


Detalii imobil CAMIN DE BATRANI !!!!!

Pret/m2 733,33 €
Camere 1
Suprafata 15 m2
Etaj P
Material Caramida
An constructie 2019
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..