Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa si depozit Lilieci Ialomita

104 m2, P+1, an constructie: 2012

85.000 €

Ultima actualizare: 20 Noiembrie 2019
Rata credit de la 1,770 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand doua immobile, vila si depozit Lilieci, judetul Ialomita, constructii situate la 100 m de lac, ambele pe acelasi teren care are o suprafata de 1034 mp. Imobilele sunt pozitionate individual, cu intrari separate. Deschiderea terenului la sosea este de 20 ml.

Vila este P+1, constructie 2012, compusa din 4 camere, 2 bai, 1 bucatarie. Suprafata casei 104 mp, constructie din caramida, termopane, centrala pe lemne cu gazeificare, racordata la reteaua publica de apa. Parterul este compus din living, bucatarie/camera de zi, 1 gup sanitar cu dus, 1 dormitor, terasa. Etajul 1 este compus din 1 dormitor matrimonial, 1 dormitor copii, baie, balcon. Camera tehnica unde se afla centrala are intrare separata.

Depozitul are o suprafata de 226 mp, este construit din OSB, pe schelet metallic, invelitoare din panouri sandwich. A fost pana de curand punct de pucru pentru o societate comerciala. Dispune de un birou si de un grup sanitar.

Pe teren se afla pomi fructiferi pe rod: caisi, ciresi (negru si alb), cires amar, prun, piersic, par, gutui, alun, mar. Imobilele sunt situate in zona de vile.

Pretul este de 85.000 Euro negociabil, accept credit, disponibila imediat.

Detalii imobil Casa si depozit Lilieci Ialomita

Camere 4
Strada trandafirul
Suprafata 104 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 1000 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2012
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..