Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand casa+teren Patru Frati - Adancata, jud. Ialomita

185 m2, P, an constructie: 1970

10.000 €

Ultima actualizare: 28 Septembrie 2016
Rata credit de la 208 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand casa in Patru Frati, Com. Adancata, jud. Ialomita. Sunt doua corpuri de casa, primul are o suprafata de 134.36 mp, a fost renovata in 2005-2006. Este compusa din sufragerie si 2 dormitoare, cu baie si bucatarie construite in interior. Se poate vinde cu mobila care este acum (bucataria este utilata, baia are dus).
Al doilea corp de casa are o suprafata de 51,32 mp si este format din doua camere si o bucatarie de vara.
Casa a fost cumparata in anul 2004 pentru a fi folosita drept locuinta de vacanta.
Constructiile sunt din caramida acoperite cu tigla. Sobele au fost refacute, la interior a fost retencuit si consolidati peretii cu plasa de buzau. Baia este dotata cu un boiler de capacitate mare iar apa curenta in casa este asigurata de un hidrofor. In curte este construita fosa vidanjabila.
Curtea are pomi fructiferi si este o oaza de verdeata. 
Satul Patru Frati se afla la 50 km de Bucuresti si se ajunge in 50-60 min. Drumul este in intregime asfaltat pana acolo.
Pentru 10.000 euro va puteti retrage intr-un loc linistit, ca si evadare din orasul aglomerat, intr-o frumoasa casa de vacanta.

Detalii imobil Vand casa+teren Patru Frati - Adancata, jud. Ialomita

Camere 5
Strada Principala
Suprafata 185 m2
Structura P
Bai 1
Suprafata teren 1336 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1970
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..