Casă / Vilă cu 4 camere de vânzare in Muntii Orastiei, Hunedoara

Zona Ocolisu Mic, Comune/sate Hunedoara vezi harta

405.000 €

Ultima actualizare: 8 August 2020
Rata credit de la 8,366 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 698771

* campuri obligatorii

Imobilul este situat in renumita zona a cetatilor Dacice din Muntii Orastiei. Este greu de conceput ca în România să existe o zonă cu o încărcătură istorică, spirituală şi naturală, la un loc, ca aici în Munţii Orăştiei. Aici a început istoria poporului român. Aici s-a născut identitatea noastră şI Indiferent de disputele legate de originea românilor, un lucru este clar. Aici, în mijlocul munţilor, ascunsă bine de poftele năvălitorilor, se află prima capitală de pe teritoriul a ceea ce noi, astăzi, numim cu atâta mândrie, România. Nu numai noi românii suntem mândri cu un asemenea loc plin de semnificaţii. UNESCO a decis includerea întregului sistem fortificat al cetăţilor dacice din Munţii Orăştiei în lista patrimoniului mondial, motivând că acest ansamblu reprezintă o capodoperă a geniului uman creator, ansamblul fiind rodul unui concept arhitectonic coerent, al unei puteri politice militare şi religioase, capabilă să destructureze vechile uniuni tribale şi să le împreuneze într-un ethnos comun, sub un concept statal, unic în acel timp. Nimic mai frumos. Cu cele 6 cetăţi fortificate, cu drumuri de plai care parcă te conduc în rai, cu locuri unice în peisajul turistic mondial, stăpânite de natură, mai bine decât oriunde, cu trăiri şi legende vechi de două mii de ani, cu energia care parcă se prelinge pe apa Sargeţiei, acaeastă zonă demonstrează un potenţial turistic uriaş, care, gospodărit cu viziune poate redeveni, în foarte scurt timp, adevărata INIMĂ A ROMÂNIEI.
Imobilul este compus din living, 2 bai,4 camere, 2 balcoane, mai multe anexe gospodaresti ( gospodarie taraneasca) .Proprietatea dispune de o generoasa suprafata de teren de 3 hectare, teren descarcat de sarcini arheologice , astfel se pot realiza constructii si amenajari fara nici o problema.


Detalii imobil Casă / Vilă cu 4 camere de vânzare in Muntii Orastiei, Hunedoara

Comision 0% de la cumparator
Camere 5
Suprafata 270 m2
Structura 1
Bai 2
Suprafata teren 35637 m2
Mansarda DA
Centrala termica gaz
Material BCA
Stare proprietate rezonabila
An constructie 2002
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, electricitate
Imbunatatiri gresie, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt
Canalizare Canal

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Mircea Adam

Agent specializat in tranzactionarea de imobiliare de vanzare

Zone: toate zonele din Deva

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 29 Noiembrie 2019

Vechime: un an, 8 luni

REMAX Property Center

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 17 Iulie 2019
  • Vechime: un an, 8 luni
  • Numar agenti: 6
  • Comision perceput: %
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Deva
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Anunturi imobiliare asemanatoare Casă / Vilă cu 4 camere de vânzare in Muntii Orastiei, Hunedoara:

Casă / Vilă cu 4 camere de vânzare in Muntii Orastiei, Hunedoara
Casă / Vilă cu 4 camere de vânzare in Muntii Orastiei, Hunedoara
405.000 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..