Acest anunt nu mai este activ

Ocazie unica : casa de vacanta la munte

73 m2, p, an constructie: 1977

20.000 €

Ultima actualizare: 2 August 2016
Rata credit de la 405 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vând casa de vacanța în satul Govajdia, la 20 km de Hunedoara, situata la 1 km de cel mai vechi furnal din Europa. Casa este amplasata pe malul stang al raului Runc, deasupra drumului, în zona de munte, neinundabila, pitoreasca, liniștită, cu multă vegetație și aer curat și peisaje mirifice. Casa este o construcție mica, din caramida, acoperită cu tigla, cocheta, formata din 2 camere și un hol cu o suparafata totala de 55 mp și cu o pivniță de 20 mp. Separat este un alt corp format dintr-o bucătărie și o mica baie, în suprafața de 18 mp. Suprafața totala a terenului este de 180 mp cu un front la strada de 15 ml. Imobilul este alimentat cu energie electrică si posibilitate de alimentare cu apa dintr-un put aflat lângă rău.

Detalii imobil Ocazie unica : casa de vacanta la munte

Camere 2
Strada principala nr. 28
Suprafata 73 m2
Structura p
Bai 1
Suprafata teren 180 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1977
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..