Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

De vânzare: Casă cu 2 apartamente + anexe

86 m2, M+P+1, an constructie: 1974

38.000 €

Ultima actualizare: 3 August 2019
Rata credit de la 791 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Întregul imobil de vânzare este constituit din: - Curte - livadă, teren intravilan cu suprafața de 1563 mp,- Casă din lemn, acoperită cu țiglă, compusă din:             - Mezanin, cu baie și pivniță (din piatră) și,            - 2(două) apartamente cu câte 3(trei) camere, la parter și respectiv la etaj, din lemn masiv, cu lambriuri la exterior, suprafață construită 86 mpApartamentul de la parter este locuibil ; cel de la etaj are doar 2 camere tencuite, celelalte încăperi fiind doar șipcuite.- Bucătărie de vară, din lemn, acoperită cu ondulin, suprafață construită 25 mp,-Șopron - garaj, construit din grinzi și cherestea, acoperit cu ondulin, supr. constr. 29 mp.Imobilul este situat în zona adiacentă a Stațiunii Izvoru Mureșului, pe Str. Olarilor/Fazakaș, asfaltată, cu debușeul în E578 (DN12) vis-a-vis de Restaurantul "Veverița" și parcare.Utilități:Stradă comunală asfaltată, rețea de apă, canalizare, servicii de salubritate, energie electrică, fir pentru internet Telekom (necuplat), antenă parabolică Digi TV.

Detalii imobil De vânzare: Casă cu 2 apartamente + anexe

Camere 6
Strada Olarilor/Fazakaș
Suprafata 86 m2
Structura M+P+1
Bai 1
Suprafata teren 1563 m2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1974
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..