Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietate casa(D+P+M),cabanita teren 4500 mp.Stolojani,15 km.TgJiu

138 m2, D+P+M, an constructie: 1985

43.000 €

Ultima actualizare: 13 Iunie 2019
Rata credit de la 895 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Unic proprietar vand proprietate deosebita:casa(D+P+M),cabanita din bile manele si teren 4500 mp.intravilan,aferent casei;Casa 138 mp.util, construita 1985,imbunatatiri 2014,fundatie piatra,structura caramida eficienta,izolata exterior;Casa: Demisol:bedci 24 mp.posibilitait crama ,scara exterioara ce face legatura cu terasa bucatariei;Parter: 3 camere,dormitor,living,sufragerie,bucatarie,baie,scara interioara lemn ce fae legatura cu mansarda;Mansarda amenajata si funtionala: dormitor 25mp,spatiu biblioteca/living,baie,dressing,logie'Utilitati:curent electric.apa curenta,fosa septica 25 mc.,instalatii sanitare;Finisaje:gresie,parchet laminat,glet/lavabila, ferestre si usi termopan stejar auriu;Incalzire:centrala termica(Viadrus 41kw) pe carbuni si lemne,panouri electrice SUNJOY.Anexa : cabanita din bile manele,37 mp.cu terasa,neamenajata interior cu posibiltati racordare fosa septica si centrala termica;Teren 4500mp.intravilan,aferent casei, deschidere 35 m.liniari la drum judetean asfaltat,imprejmuire plasa sarma,paraias,doua puturi functionale,livada,vie pe rod;Vecinatati:est deal,vest drum judetean asfaltat,nord poiana,sud crang si imobil;Posed:titlu proprietate,cadastru,carte funciara,Proprietar Rodica Popescu.

Detalii imobil Proprietate casa(D+P+M),cabanita teren 4500 mp.Stolojani,15 km.TgJiu

Camere 4
Strada Principala nr.45
Suprafata 138 m2
Structura D+P+M
Bai 2
Suprafata teren 4500 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 1985
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..