Acest anunt nu mai este activ

Inchiriere casa 5 camere Pocruia Comunesate Gorj

196 m2, P

1 € / luna

Ultima actualizare: 4 Septembrie 2015

Nu doresc nici sa inchiriez si nici sa vand. Caut o persoana fizica sau juridica dornica de un parteneriat, detaliile urmand sa le discutam telefonic

Constructie an 2000, partial izolata interior si exterior, partial tamplarie PVC cu geam termopan, garaj inchis, 3 camere amenajate cu posibilitate de folosire, teren 0.90 ha impartit pe mai multe parcele in diferite locatii, intravilan si extravilan, acces la mijloace de transport, utilitati.

Proprietatea este situata intr-o zona cu un relief deosebit, nepoluata, cu ape curate, terenuri consolidate si paduri intinerite. Specific zonei este castanul comestibil.

 

Detalii imobil casa 5 camere Pocruia Comunesate Gorj

Garantie 1 €
Camere 5
Strada Pocruia
Suprafata 196 m2
Structura P
Bai 1
Mobilata nu
Utilata partial
Stare proprietate rezonabila
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..