Tintava, 18 km de Bucuresti, la pret de apartament

400 m2, P+1, an constructie: 1982

85.000 €

Ultima actualizare: 28 Aprilie 2019
Rata credit de la 1,722 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila P+E 200 mp pe nivel, situata pe DJ401A, dupa com. Domnesti, deschidere 24 m, compusa din living 35 mp, bucatarie 20 mp, 4 dormitoare, 2 bai, pivnita, bucatarie de vara, camera pentru gratar, 2 holuri, 2 balcoane de cate 12 m inchise, garaj, dresing, 2 camere tehnice (una cu acces la mansarda).

Dotari: gresie, faianta, parchet si termopan, garaj.

Utilitati: Apa de la retea, curent 220 si 380, centrala pe lemne Hoterm de 28 kw si centrala electrica RAY de 18 kw, racordate la calorifere (15) prin tevi de cupru, boiler, telefon fix, internet, tv, 3 puturi cu pompe, magazii si spatii pentru utilaje, unelte, scule si curte de pasari.

Terenul: curte cu flori perene, alei de gard viu buxus si arbusti: curte pavata acces garaj: curte cu gazon, foisor, arbusti, brazi; gradina de legume, capsuni, vie pe rod, livada cu pomi fructiferi.

Incluse in pret: 2 masini de tuns gazon, motocultor, motocoasa, aparat de sudura, sistem de alarma si alte unelte, ustensile/scule, inclusiv o casa in copac.

Detalii imobil Tintava, 18 km de Bucuresti, la pret de apartament

Camere 8
Strada DJ401A
Suprafata 400 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 2732 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1982
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..