Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament cu două camere in

47 m2, 2/2, an constructie: 1980

13.900 €

Ultima actualizare: 21 Aprilie 2018
Rata credit de la 289 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartamentul este situat in comuna Ghimpati, Jud. Giurgiu, la 40 de km de Bucuresti. Este situat intr-o zona linistita aflata in centrul comunei la 50 de metri de Scoala si 100 de metri de market-uri. Blocul este izolat termic, apartamentul are incalzire pe centrala. Se ofera loc de parcare si boxa la subsol. Pentru mai multe detalii contactati-ma la nr de telefon: 0761675124

Detalii imobil Apartament cu două camere in

Camere 2
Strada Aleea parcului
Suprafata 47 m2
Etaj 2/2
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1980
Compartimentare semidecomandat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..