Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Adunatii Copaceni Darasti Vlasca Casa 4 cam schimb cu Ap in Bucuresti

115 m2, P, an constructie: 2015

45.000 €

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2017
Rata credit de la 914 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular Adunatii Copaceni, Darasti Vlasca, la 15 km de Bucuresti, casa 4 camere 115mp, curte 1000mp, spatioasa decomandata, compusa din 2 camere 6x4 m, inca 2 camere de 3x3m,un hol mare de 10x1.20m, buc 4.60x4.10m, baie 3x3m, inca un hol de 6x1.20m, usi metalice noi,usi interior noi, gresie,faianta,parchet,termopane,inst sanitara si electrica noua, centrala proprie electrica, calorifere noi,put propriu cu hidrofor, hazna, conditii ca de bloc.Magazie de depozitare destul de generoasa. De curand s-a introdus retea de gaze in localitate.Apa curenta la poarta.Utilitati:curent,tv digitala prin satelit hd, internet, wireless,Telekom, sistem supaveghere,vecini cumsecade Zona super linistita.Vecinatati: Supermarket Profi, gradinita, scoala,restaurante, farmacie,zona de plaja vara fiind argesul la 300de m,zone de pescuit,inclusiv balti de pescuit,Acte la zi.Schimb cu apartament in buc, exclus sect 5 pret schimb 45000 euro. Nu ofer diferenta. La cerere pot oferii mai multe poze. Mai multe detalii la tel.

Detalii imobil Adunatii Copaceni Darasti Vlasca Casa 4 cam schimb cu Ap in Bucuresti

Camere 4
Strada Linia Boierului 22
Suprafata 115 m2
Structura P
Bai 1
Suprafata teren 1000 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 2015
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Adunatii Copaceni Darasti Vlasca Casa 4 cam schimb cu Ap in Bucuresti

Casă si teren la 24 km de Bucuresti, Gradinari, Giurgiu
49.000 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..