Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 5 camere Adunatii-Copaceni Comunesate Giurgiu

196 m2, 2011, an constructie: 2011

90.000 €

Ultima actualizare: 2 Octombrie 2015
Rata credit de la 1,874 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa p+1, su=196 mp, sc=236 mp, teren 2990 mp, 1 living, 4 dormitoare, 1 bucatarie, 3 bai, magazie, la 20 km de bucuresti, zona linistita. apa (put+ bransament stradal), fosa, bransament curent trifazic, incalzire pardoseala, 2 buc aer conditionat, 2 buc boilere incalzire apa, termopane pvc cu geam tripan, rulouri exterioare aluminiu,  structura din beon armat + caramida 30 cm + polistiren 10 cm, acoperis tabla lindab, deschidere la strada 30 ml. 90000 euro

Detalii imobil casa 5 camere Adunatii-Copaceni Comunesate Giurgiu

Camere 5
Strada ADUNATII COPACENI
Suprafata 196 m2
Structura 2011
Bai 3
Suprafata teren 2990 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2011
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..