Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand casa cu etaj comuna tulucesti -galati

280 m2, 1/1, an constructie: 2005

120.000 €

Ultima actualizare: 14 Noiembrie 2017
Rata credit de la 2,417 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

suprafata  utila  280mp ,are  parter  etaj  si mansarda ,4dormitoare  ,un  living ,o  bucatarie  cu  doua  compartimente (un  compartiment  in  care  se  gateste.3/3,5  ,si  un  compartiment  in  care  se  serveste  masa,4/3,5  despartite vizibil  intre  ele .),3bai  doua  intrari  cu  un  spatiu  de  3/3,5 ,dormitoarele  de  la  etaj  au  balcoane ,la  etaj  un  spatiu  deschisde  4/4,5,situata  pe  un  teren  de  1000mp. In  curte  se  mai  afla  un  chiosc  pentru  vara  ,un  garaj  de  28mp  o  pivnita  ,este  racordata la  retea  de apa curenta si  la  canalizare  incalzire  cu  centrala  proprie  pe  gaz,strada  stejarului  nr1

Detalii imobil Vand casa cu etaj comuna tulucesti -galati

Camere 6
Strada stejarului nr 1
Suprafata 280 m2
Etaj 1/1
Bai 3
Stare proprietate noua
An constructie 2005
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..