Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

VILA LA GRI, CONSTRUCTIE DEOSEITA - TULUCESTI

333 m2, p+1, an constructie: 2016

110.000 €

Ultima actualizare: 4 Mai 2016
Rata credit de la 2,235 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila la gri, proiect deosebit, structura de rezistenta exceptionala calculata pentru P+7, amplasata la 100 m de padurea de salcam Balaia si la 2 km de padurea Garboavele, compusa din parter si etaj, garaj dublu si 3 poduri, design unic, la numai 20 m de DN 26. Toate fazele de constructie au fost fotografiate si inregistrate video, supervizate de Inspectoratul de Stat in Constructii Galati.

Suprafata desfasurata: 333,75 mp

Amprenta la sol: 197,40 mp

Suprafata utila: 257,25 mp + 13,50 mp (spatiu de intrare + loggie)

Teren: 1185 mp imprejmuit cu gard H=2,70m, avand 2 porti de acces.

PARTER: garaj dublu , camera centralei, dormitor matrimonial cu dressing si baie, baie de serviciu, living si bucatarie cu acces interior la pivnita si beci. Parterul are 3 intrari: principala, garaj lateral si bucatarie. Garajul are pod propriu cu acces si iluminare naturala si instalatie electrica. Subsolul are ventilatie romana, iluminare naturala si instalatie electrica.

ETAJ: 2 dormitoare, baie, loggie, si acces la 2 poduri independente, cu iluminare naturala si instalatie electrica.

Ferestre tamplarie Salamander 3 geamuri, acoperis Lindab, fosa septica partial construita. Instalatia sanitara realizata fara utilare.

Instalatia electrica este deosebita, cu acces la iluminare catre orice punct al casei de oriunde, trasee electrice de 220 V si 12 V. Trasee pentru TV si telecamere. Posibilitate de monitorizare video de la parter sau etaj.

Toate podurile pot fi folosite ca mansarde.

Constructia poate fi folosita pentru diverse scopuri: de locuit 1-2 familii sau pentru destinatie comerciala datorita pozitiei strategice.

Pret: 110000 Euro

Tel: 0755741722 / 0741315411

Detalii imobil VILA LA GRI, CONSTRUCTIE DEOSEITA - TULUCESTI

Camere 4
Strada da
Suprafata 333 m2
Structura p+1
Bai 3
Suprafata teren 1185 m2
Stare proprietate in constructie
An constructie 2016
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: VILA LA GRI, CONSTRUCTIE DEOSEITA - TULUCESTI

Vila in constructie Smardan
120.000 €
Vila Vanatori
110.000 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..