Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa la tara 4 camere, curte 3500 mp in Urzicuta Dolj

85 m2, P, an constructie: 1875

15.500 €

Ultima actualizare: 6 Iunie 2016
Rata credit de la 323 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

 Vand casa 4 camere cu imbunatatiri (gresie, faianta, parchet)+ anexe gospodaresti, curte 3500 mp, incalzire cu lemne, curent, cablu, apa trasa in curte + fantana ,bolta de vita de vie de la intrarea in curte pana in fata casei + vie pe spalieri, flori pe anotimpuri, predomina trandafirii - pomi fructiferi .Casa se afla la strada principala (asfalt) ,deschidere 25 m,  in loc. Urzicuta la 40 km de Craiova.Pret 15500 euro! Merita vazuta!

Detalii imobil Casa la tara 4 camere, curte 3500 mp in Urzicuta Dolj

Camere 4
Strada Principala la asfalt
Suprafata 85 m2
Structura P
Suprafata teren 3500 m2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1875
Compartimentare decomandat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..