Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietate deosebita - teren 12ha, lac, padure

1100 m2, S+P+1, an constructie: 2006

520.000 €

Ultima actualizare: 11 Februarie 2016
Rata credit de la 10,828 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobilul este situat in comuna Bratovoesti , constructia lui fiind finalizata prin procesul verbal de receptie finala in data de 27.03.2006.

Suprafata totala a proprietatii este de : 122.700 mp, din care aproximativ:
- 15.000 mp sunt reprezentati de lac artificial
- 80.000 mp padure de salcam

Imobilul are regim de inaltime S+P+E , construita din caramida , acoperita cu tabla , cu amprenta la sol de 379 mp .
Cladirea este amplasata in apropierea municipiului Craiova si cea mai buna utilizare este ca sediu de afaceri sau locuinta de protocol.
Cladirea este complet mobilata si utilata fiind dotata cu toate utilitatile (curent, canalizare, telefon , internet etc) Proprietatea este dotata si cu sistem de iluminare exterior pe toata suprafata de teren aferenta.

Detalii imobil Proprietate deosebita - teren 12ha, lac, padure

Camere 15
Strada Principala
Suprafata 1100 m2
Structura S+P+1
Bai 7
Suprafata teren 122000 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2006
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..